top of page

Vi betjänar nöjda kunder.

Applying Cement on Wall

Apadana Oy

Välkommen! Mitt team och jag erbjuder reparations- och renoveringstjänster i storstadsregionen och det västra nya land. Vi gör allt från kök till badrumsrenovering, vi erbjuder en mängd olika tjänster till rimliga priser.
I våra projekt använder vi antingen vårt eget professionella team eller våra partners.

Våra teammedlemmar har fått grund- och yrkesutbildning inom byggbranschen i Finland. Dessutom håller vi vår expertis uppdaterad genom att kontinuerligt utbilda våra medlemmar.

För att uppnå ett slutresultat av hög kvalitet använder vi toppmoderna verktyg och följer branschens all standard.


Oberoende förblir din kontaktperson densamma till slutet av projektet. .
Kolla in tjänsterna nedan och ta kontakt. Jag berättar gärna mer.

Anchor 1
Carpentry and Flooring

glad från början till slut.

Enkel och tydlig renovering är grunden för vår verksamhetsmodell.

Vi uppnår detta genom att:

- vi lyssnar på kundens önskemål och behov och diskuterar olika implementeringsalternativ.

- Baserat på detta gör vi en schemaläggningsplan och uppskattar arbetsmängden och resurs behovet. Samt en prisuppskattning.

- Efter förhandlingarna är gjorda och kontraktet underskrivet, kontaktar vi bostadsföreningen / inspektören och andra entreprenörer vid behov.

- Företaget har allmän ansvarsförsäkring. Vid behov ansöker vi om platsspecifik försäkring. Fören vi börjar jobbet skyddar vi det övriga utrymmet  mot damm och andra skador.

- Avtalet ingås i enlighet med konsumentavtalet RYS-9 1998-S för arbete inom byggsektorn och arbetsstegen utförs i enlighet med RT-kortisto (Rakennustieto).

- När arbetet är slutfört kommer en slutlig inspektion att genomföras och kunden får instruktioner om drift och underhåll.

- Till sist gör vi  slutstädningen och objektet överlämnas till kunden.

Tjänster

Golvarbete

Att installera ett nytt golv kan helt ändra utseendet på ditt utrymme. Det nya golvet förbättrar utseendet och funktionaliteten i ditt hem. Men innan du kan riva av ditt gamla golv och börja installera ett nytt, måste du förbereda dig.
Golvtypen du väljer kommer att påverka vad du behöver göra innan du renoverar. Till exempel kan vissa material placeras ovanpå befintliga våningar.

Behöver du hjälp med att välja och installera ett nytt golv? Kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Flooring Wooden Floor
Countertop Measurement

Kök installation

Ett av de enklaste sätten att tillföra värde till alla hem är att renovera ditt kök. Men vad betyder detta exakt? Köksrenovering är en flerstegsprocess som börjar med planering av renoveringen och fortsätter med den faktiska byggfasen av det nya köket. Det enklaste sättet är att lämna det hela till proffs. Vi har expertis i både design av köket och implementering av byggfasen. Kontakta oss och förverkligar vi tillsammans dina drömmars kök.

Badrum och bastu

Badrums renoveringsprojekt är fortfarande ett av de mest populära för hemrenovering, och det är lätt att se varför: Ingenting är mer tilltalande än ett uppdaterat, smart inrett, nyligen renoverat badrum.
Renovering kan vara ett komplext projekt som kräver noggrann planering, ett långt schema och noggrann samordning mellan flera olika branscher, inklusive rörmokare, snickare, elektriker och kakelentreprenör.
Det säkraste och enklaste sättet att säkerställa ett planerat resultat är att anställa en professionell som designar ett nytt badrum som passar dig och som passar din budget och genomför projektet från början till slut.
Det är precis vad vi erbjuder.

Blue%20Bathroom_edited.jpg
Painting the Wall

 Målningsarbeten

Även om du inte behöver vara professionell för att måla en vägg, är ett bra målningsjobb mer än bara att applicera färgen med en rulle på väggen. Dåligt gjort målning är lätt att upptäcka, färgen är ojämn, rullvägarna är spårbara och slutresultatet ser inte snyggt ut.

Välgjorda grundarbeten är den viktigaste delen av en vackert färdigbyggd vägg. Inga bekymmer, vi är här för att hjälpa dig att få väggar som är vackra och där din blick vilar.

Installation av öppen spis, skorsten och lätt eldstad.

Att bränna trä är en billig källa till bränsle i hemmet. Det skapar också en lugn atmosfär. Tyvärr kan husbränder uppstå när kaminen / skorstenen är felaktigt eller slarvigt installerad.
Vi har både kunskapen och erfarenheten att göra jobbet bra och i enlighet med säkerhetsreglerna.

Modern%2520Fireplace_edited_edited.jpg
Palvelut
Toscana_hartsipinnoite_Belle_Arti.jpg

Hartsbeläggning

Hartsbeläggning är en ekologisk och certifierade beläggningslösning som ger eleganta individuella ytor för inomhus och utomhus vägg- och golvytor i både torra och våta utrymmen. Hartset ger en sömlös och livlig yta som varar hela livet och är lätt att rengöra med konventionella rengöringsmedel. Hartsbeläggningen är antibakteriell och absorberar inte fukt eller smuts.

Uthus

Vi gör alla typer av uthus på ett kompetent och professionellt sätt. Terrasser, baldakiner och garage. Jag har gjort flera uthus projekt och har utfört de nödvändiga yrkesexamen och kvalifikationerna.

180730_HouseNine_AfterShots0330.webp

Referenser

Galeria

Koko asunnon remontti.

I detta projekt totalrenoverades Lyxlägenheten. Faciliteterna och stilen uppdaterades från sjuttiotalet till modern stil.

Mysigt badrum

Ett intressant projekt i ett mer än hundra år gammalt hyreshus i Kampen.

Det gamla badrummet och bastun rivdes bort helt och byggdes om. Färdigt fuktisolerade skivor installerades på väggarna. Skivorna är vattentäta och eliminerar samtidigt behovet av att räta ut gamla väggar. Golvvärme installerades och en ny golv blev gjutad.

En speciell eldstadslösning

Här är en eldstad som jag murade i Ingå. Det fanns en skorsten i huset som gick till den gamla vedpannan i källaren.

I vardagsrummet skulle göras en eldstad som skulle vara ett par meter ifrån skorstenen. Lösningen var en bänk som ansluter eldstaden till skorstenen. bänken lagrar också värme.

Fasad updaterin av ett frontmannahus.

I detta projekt förnyades fasaden på ett  frontmanshus som ligger i Vanda. I samband med jobbet tillkom ochså en fönsteröppning och regnvattensystemet förnyades.

Efter demontering av den gamla fasaden granskades att stommen är i skick. Därefter vindskyddsskivor, spikläkt och luftningläkt monterades. Slutligen monterades de nya fasadbrädor.

Sibirisk lärk användes som material. 

Medelhavsstil badrum

Detta var lite mer utmanande projekt på grund av badrumets form. Det var dock trevligt att göra på grund av den fantastiska arbetsatmosfären. Slutresultatet var bra och kunden nöjd.

Klibbal bastu

Klibbal ger bastun en lugn känsla och behaglig doft. Att göra en sådan bastu är full av nöje.

Pergola och terrass

Utifrån kundens plan byggdes en pergola, staket och en terrass. Färgerna och stilen går bra ihop med huvudbyggnaden och miljön.

  • Instagram

Köksrenovering

Det nästan 30 år gamla köket var helt ombyggt.

Kundernas åsikter

Tack för årets fantastiska och smidiga samarbete! Här har du njutit av den nya bastun och badet 🚿🛁 och beundrat tapetsering och målning av axeln och balkongen.

tarjous

Du kommer att få ett erbjudande

För att få ett erbjudande, fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig så snart som möjligt. Jag ser framemot att jobba med dig!

White Bowl

Tack för att du skickade in!

Ta kontakt

Tack för att du skickade in!

Hands Drilling
Contact
bottom of page