Apadana Oy

Tervetuloa! Tiimini ja minä tarjoamme korjaus- ja remonttipalveluja pääkaupunkiseudulla ja länsi uudella maalla. Teemme kaikkea keittiöstä kylpyhuoneen kunnostamiseen, tarjoamme erilaisia palveluja kohtuulliseen hintaan.
Projekteissamme käytämme joko omaa ammattitiimiämme tai yhteistyökumppaneitamme. 
Silti sinun yhteyshenkilösi pysyy samana projektin loppuun saakka. .
Tutustu alla oleviin palveluihin ja ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää.

Carpentry and Flooring

hyvällä mielellä alusta loppuun.

Vaivaton ja selkeä remontti on meidän toimintamallimme perusta.

Saavutamme sitä seuraavin keinoin: 

- kuuntelemme asiakkaan toivomuksia ja tarpeita ja keskustelemme erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

- Tämän perusteella teemme työ-, resurssi- ja aikataulusuunnitelman sekä hinta-arvion.

- Hankimme urakkaa koskevat luvat, teemme tarvittavat ilmoitukset sekä teemme yhteistyötä taloyhtiön/tarkastajan ja muiden urakoitsijoiden kanssa.

- Yrityksellä on yleinen vastuuvakuutus. Haemme tarvittaessa työmaa kohtaisen vakuutuksen. Aloitamme työt tekemällä tarvittavat suojaukset.

- Sopimus tehdään rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimus RYS-9 1998-S mukaisesti ja työvaiheet suoritetaan RT (rakennustieto) kortistojen mukaisesti.

- Työn valmistuessa tehdään lopputarkastus ja annetaan asiakkaalle käyttö- ja huolto-ohjeet.

- Lopuksi tehdään loppusiivous ja luovutetaan kohde asiakkaalle.

Palvelut

Lattiatyöt

Uuden lattian asentaminen voi muuttaa tilasi ulkonäön kokonaan. Uusi lattia parantaa kotisi ulkonäköä ja toimivuutta. Mutta ennen kuin revit vanhan lattian pois ja rupeat asentamaan uutta, sinun on valmistauduttava.
Valitsemasi lattiatyyppi vaikuttaa siihen, mitä sinun on tehtävä ennen kunnostusta. Esimerkiksi jotkut materiaalit voidaan asettaa olemassa olevien lattioiden päälle.

Tarvitsetko apua uuden lattian valitsemiseen ja asentamiseen? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.

Flooring Wooden Floor
Countertop Measurement

​Keittiön asennus

Yksi helpoimmista tavoista lisätä minkä tahansa kodin arvoa on keittiön uusiminen. Mutta mitä tämä tarkalleen tarkoittaa? Keittiön uusiminen on monivaiheinen prosessi, joka alkaa uudistusten suunnittelulla ja jatkuu varsinaisella uuden keittiön rakennusvaiheella. Helpointa on antaa koko homma ammattilaisten hoidettavaksi. Meillä on osaaminen sekä keittiön suunnitteluun että rakennusvaiheen toteuttamiseen. Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan yhdessä unelmiesi keittiö.

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuoneen uusintaprojektit ovat edelleen yksi suosituimmista kodin kunnostustöistä, ja on helppo ymmärtää miksi: Mikään ei ole houkuttelevampaa kuin päivitetty, älykkäästi sisustettu, juuri uusittu kylpyhuone.
Uudistaminen voi olla monimutkainen projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua, pitkää aikataulua ja useiden eri alojen, kuten putkimiehen, puusepän, sähköasentajan ja laattaurakoitsijan, huolellisen koordinoinnin.
Turvallisin ja helpoin tapa varmistaa suunniteltu tulos on palkata ammattilainen, joka suunnittelee uuden kylpyhuoneen, joka sopii sinulle ja sopii budjettiisi, ja toteuttaa projektin alusta loppuun.
Tätä me tarjoamme täsmälleen.

Blue%20Bathroom_edited.jpg
Painting the Wall

Tasoitus ja maalaus

Vaikka sinun ei tarvitse olla ammattilainen maalataksesi seinän, on hyvä maalaustyö muutakin kuin maalin levittämistä telalla seinälle. Huonosti suoritettu maalaus on helppo havaita, maali on epätasainen, telan reitit ovat seurattavissa ja lopputulos ei ole hyvänäköinen. 

Hyvin tehty pohjatyö on tärkein osa kauniisti viimeistellylle seinälle. Ei hätää, olemme täällä auttamassa sinua saamaan seinät, jotka ovat kauniisti viimeistellyt ja joissa katse lepää.

Kamiinan, Savupiipun sekä  kevyttakan asennus.

Puun polttaminen on halpa kotipolttoaineen lähde. Se luo myös rauhallisen tunnelman. Valitettavasti talopaloja voi tapahtua, kun kamiina/savupiippu asennetaan väärin tai niitä käytetään huolimattomasti.
Meillä on sekä osaamista että kokemusta tehdä työ hyvin ja turvallisuussääntöjen mukaisesti.

Modern%2520Fireplace_edited_edited.jpg
 
Toscana_hartsipinnoite_Belle_Arti.jpg

Hartsipinnoitteet

Hartsipinnoite on ekologinen ja sisäilmasertifioitu pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pinta, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa tavanomaisin pesuainein. Hartsipinnoite on antibakteerinen eikä ime itseensä kosteutta tai likaa.

Ulkorakennukset

Teemme kaikenlaisia ​​ulkorakennuksia pätevästi ja ammattimaisesti. Terassit, katokset ja autotallit. Olen tehnyt useita ulkorakennushankkeita ja suorittanut tarvittavan ammatillisen pätevyyden.

Outdoor Fireplace
 

2020 poiminnat

Tunnelmallinen kylpyhuone

Mielenkiintoinen projekti yli sata vuotta vanhassa kerrostalossa Kampissa.

Vanha kylpyhuone ja sauna purettiin kokonaan ja tehtiin uudestaan. Seiniin asennettiin tulppalevyt. Levyt ovat vedeneristettyjä ja samalla poistavat tarpeen oikaista vanhat seinät. Lattiaan asennettiin lattialämmitys ja tehtiin uusi valu.

Erikoinen tulisija ratkaisu

Tässä tekemäni varaava takka Inkoossa. Talossa oli olemassa savupiippu joka meni kellarissa olevaan vanhaan puulämmittimeen.

Olohuoneeseen oli tarkoitus tehdä tulisija. Ongelmia aiheutti savupiippu, joka meni keittiön kautta katolle. Ratkaisu oli penkki, joka yhdistää tulisijan keittiön savupiippuun. Lisäksi penkki varaa myös lämpöä.

Sen lämmöstä nauttii kaikki talon asukkaat myös lemmikit.

Isomppi "pintaremontti"

​Haagassa tehtiin  vanhassa kerrostaloasunnossa täysi pintaremontti.

Heikot pintamateriaalit poistettiin ja täytettiin kipsilaastilla. Kaikki seinäpinnat tasoitettiin kaksi kertaa ja maalattiin kolme kertaa. Myös sisäkatto maalattiin.

Vanha mosaiikkiparketti oli hyvin kulunut ja jossain paikoissa väri oli muuttunut. Lattia hiottiin kolme kertaa ja lakattiin. Jalkalistat uusittiin.

Väliovet ja karmit maalattiin. Keittiön työtaso uusittiin ja uudet taustalevyt asenettiin.

Lopputulos oli hyvä ja asiakas oli tyytyväinen.

Välimeri kylpyhuone

Tämä oli vähän haastavampi projekti kylpyhuoneen muodon takia. Se oli kuitenkin miellyttävä tehdä tosi mahtavan ilmapiirin takia. Lopputulos oli hyvä ja asiakas tyytyväinen.

Tervaleppä sauna

Tervaleppä antaa saunalle rauhallisuutta ja miellyttävän tuoksun. Tällaisen saunan tekeminen on täynnä nautintoa.

Asiakkaiden mielipiteet

Kiitos tämän vuoden hienosta ja sujuvasta yhteistyöstä! Täällä on nautittu uudesta saunasta ja kylppäristä 🚿🛁 ja ihasteltu olkkarin tapetointia ja maalausta sekä parvekkeen kaidetta.

Saat tarjouksen

Fair Prices, Guaranteed

Saadaksesi tarjouksen, täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Odotan innolla työskentelyä kanssasi!

Ota yhteyttä

Hands Drilling
 

Apadana Oy

0400842310

Salpatie 8 Kirkkonummi, Finland

©2020 by Apadana Oy.

IMG_20200229_162652202.jpg